Ismét egy hihetetlen autós a B-A-Z megyei főúton, de nem ez volt a hétvégén az egyetlen gond

Megosztás

A 26-os főút elkerülő szakaszán valaki ismét nagyon benézte a behajtani tilos táblát (is), egy másik útszakaszon pedig a keresztülömlő víz okoz problémákat. Óvatosan vezessünk.

Róbert tette közkinccsé a Sajószentpétert elkerülő főúton tapasztaltakat, ő is ledöbbent a szemből érkező suzukison, aki nagyon elnézte a menetirányt. Óriási szerencse, hogy nem lett belőle hatalmas csattanás, jó eséllyel halálos baleset. Ezt az esetet megörökítette és ezt láthatjuk a cikk borítóképén.

Voltak megjegyzések is ehhez. “Én azt nem értem, hogy van időtök ilyen fotót készíteni. Vagy mindenki bekapcsolt kamerával közlekedik már? Hogy mikor jön valaki szembe?” “A lányom fotózta a hátsó ülésről! Másrészt, mire megfordult, egy repülő is leszállt volna.” “Ha egy buszvezető PÁV vizsgával szemben megy a körforgalomban, akkor mit vártok egy ilyen sofőrtől? Amúgy ez már inkább bosszantó mint vicces!”

“Nem, nem olvasható a rendszám, az arcok sem felismerhetőek (ha már ez a csoportszabályzat).

És igen, közérdekű információ! Beszéljenek róla minél többen, hátha jobban oda fognak ennek hatására figyelni az emberek, mit is mutat a tábla és az ZÁRÓVONAL!” Ezt a tanácsot mi is megfogadjuk, ezért is adjuk közre az esetet. “Én ezeken már nem csodálkozom! Ma délután kb. 14 óra magasságában egy szürke Toyota Corolla oktatóautó, jobb egyben az oktatónak nevezett valaki. Barcika temető bejárat felől balra nagy ívben kanyarodik a Gavallér virágüzlet utcájába. Ebben nincs is semmi különleges, viszont ezt a feladatot a külső sávból tette meg! Mi a bánatnak ül mellette oktató? Csodálkozunk ezek után, hogy sok a hülye az utakon?”

Sajókazánál pedig annyira durván megemelkedett a belvíz magassága a sok csapadék miatt, hogy már bőven átfolyik az úttesten is. Át lehet menni rajta autóval még, de csak óvatosan. (Frissítés: már nem lehet!)

Csaba tette közzé, hogy a sajókazai bekötő egyik mélyedésében folyik a víz. “Igen, azért nem vészes kB 5-10 cm, most voltam bicajozni arra!” “Emelkedőben volt ma itt fentebb. De talán nem lesz olyan vészes, hogy lezárják.” “Kérdeztük, azt mondták az illetékesek, nem valószínű, hogy lezárják.”

Azért a következő napokban még érdemes kifejezetten óvatosan közlekedni erre.

Frissítés: Az információk szerint mégis lezárták a sajókazai bekötőutat vasárnap este, így sem Sajóivánka, sem Sajókaza felől nem lehet behajtani.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek